Kuorot 

Iisalmen seurakunnassa toimii useita kuoroja ja lauluryhmiä. Kuorot laulavat säännöllisesti jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Lisäksi ne osallistuvat Iisalmen rovastikunnan ja Pohjois-Savon kirkkomusiikkipiirin musiikkitapahtumiin sekä valtakunnallisille kirkkomusiikkijuhlille. Kuoroilla on myös yhteistä retkitoimintaa. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä! Kuorotoiminta on maksutonta ja harjoitukset pidetään seurakuntatalolla (Ilvolankatu 14b, Iisalmi). 

Tervetuloa mukaan joukkoomme laulamaan ja toimimaan! 


 

 

Pyhän Ristin kirkon kuoro

Pyhän Ristin kirkon kuoro on perustettu vuonna 1933 Iisalmen kaupunkiseurakunnan kirkkokuoroksi. Kuoron nimi on muuttunut vuosien varrella parikin kertaa, nykyisen nimensä se sai vuonna 2006. Kuoroa johtaa kanttori Eevi-Maria Ojala, ja se harjoittelee torstaisin klo 16.30–18 seurakuntatalolla, Ilvolankatu 14b.

 

Seurakuntakuoro

Seurakuntakuoro laulaa perinteisiä ja uudempia hengellisiä lauluja sekä jumalanpalvelusmusiikkia, kuten psalmeja ja virsisovituksia. Kuoro laulaa säännöllisesti jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoro on perustettu vuonna 1928 Iisalmen maaseurakunnan kirkkokuoroksi, nykyinen nimi otettiin käyttöön vuonna 2003. Kuoroa johtaa kanttori Hannu Virpi. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 17–18.30 seurakuntatalolla, Ilvolankatu 14b. 

 

Lauluseniorit

Lauluseniorit on varttuneiden miesten lauluryhmä, joka harjoittelee joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 10 -11 seurakuntatalon yläsalissa. Kuoron ohjelmistossa on perinteisiä ja myös uudempia hengellisiä lauluja, virsisovituksia, kansanlauluja sekä isänmaallisia lauluja. Lauluseniorit laulavat jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa kanttori Hannu Virpi. 

 

Bona Fide

Bona Fide – Hyvä mielen musiikkiryhmä – on kulkenut omia polkujaan jo toistakymmentä vuotta. Kuoro laulaa nuorekasta Suomi-gospelia ja esiintyy Iisalmen seurakunnan sekä lähialueen seurakuntien eri tilaisuuksissa. Noin 10 soittajasta ja laulajasta koostuva ryhmä on toteuttanut kolme musiikkidraamaa ja julkaissut kaksi levyä. Kuoroa on johtanut sen alusta saakka kanttori Kari Haikarainen.