Henkilö ottamassa leipää ruuanjakotilaisuudessa.

Ruoka-apu  

Apu on tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille.  

Ruoka-apua jaetaan parittomilla viikoilla maanantaisin klo 10.00-11.00 Lippuniemen srk-kodin pihalla (Kiviahonkatu 18).  Mikäli jakopäivä on arkipyhä, siirtyy ruoka-avun jakaminen seuraavalle arkipäivälle. 

Ruoka-apuna jaetaan niitä tuotteita, joita kaupat ovat lahjoittaneet jakopäivän aamuna. Ruoka-apu on päihteetön tapahtuma. 

Ohjeet koronavirustilanteessa  

Jalan paikalle saapuvat odottavat omaa vuoroaan parkkipaikalla. Jokaisen osallistujan tulee huolehtia turvallisesta välimatkasta toisiin tartuntojen ehkäisemiseksi. Autolla saapuvat odottavat myös vuoroaan autossa. Paikalla on liikenteenohjaus. Ruokakassit pyritään antamaan hakijoille siten, että kosketusta vältetään. Paikalle ei pidä tulla sairaana. 

Ruokakasseja jaetaan yksi kassi asiakasta kohden. Lapsiperheet huomioidaan. Asiakas ei voi saada ylimääräisiä ruokakasseja toiselle henkilölle vietäväksi.  

Ruokakassien kotiinkuljetus on päättynyt!

Ruoka-apuun liittyviä yhteydenottopyyntöjä voi tehdä sähköpostitse diakonia.iisalmi@evl.fi tai soittamalla johtavalle diakoniaviranhaltija Tanja Reinikaiselle numeroon 044 7335 228. 

Ruoka-avun järjestämisessä ovat mukana Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Iisalmen ev.lut. seurakunta, Pysäkki ry sekä Iisalmen Vapaakirkko.