Ruoka-apua jaetaan joka toinen maanantai.

Ruoka-apu

- Koronavirustilanteen vuoksi muutokset ovat mahdollisia. Seuraa tätä sivustoa. Päivitämme tänne muutokset ruoka-apuun ja sen jakamiseen liittyen.

Apu on tarkoitettu riskiryhmille ja haastavassa elämäntilanteessa oleville, joilla on vaikea taloudellinen tilanne.

Jakelu tapahtuu ma 6.4. klo 10.00-11.30. Lippuniemen seurakuntakodin pihalla (Kiviahonkatu 18).

Sinun ei tarvitse ottaa omaa kassia mukaan.

Jos olet täysin terve, nouda ruoka-apu sovittuna ajankohtana. Jos kuulut riskiryhmään tai sinulla on hengitystieoireita, eikä läheisistäsi voi kukaan noutaa ruoka-apua puolestasi, toimitamme ruoka-avun kotisi ovelle. Pyynnöt ruoka-avun kotiin kuljetuksesta seuraavalle maanantaille tulee tehdä viimeistään edellisenä perjantaina klo 13.00 mennessä. Diakoni Kirsimaria Määttä vastaa ruoka-apuun liittyviin tiedusteluihin ja pyyntöihin ma-pe klo 9-13 numerosta 044 7335 226.  Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös lähettämällä meille viestin tästä tai lähettämällä viestin sähköpostiin osoitteeseen diakonia.iisalmi@evl.fi.

Tullessasi paikalle, noudata työntekijöiden antamia erillisiä ohjeita. Pyydämme, että jonoa ei muodostu ja pidätte turvavälin toisiin ihmisiin. Jos tulet autolla, voit jäädä odottamaan ruokakassin antamista autoon.

Ruoka-apuun täytyy tulla päihteettömänä. Päihtyneet käännytämme pois. Seurakuntakoti ja sen ympäristö ovat savuttomia alueita.

Iisalmelaiset kauppiaat lahjoittavat päiväystuotteita Iisalmen yhteisen ruoka-avun kautta jaettavaksi alueemme vähävaraisille. Jakelussa jaetaan niitä tuotteita, joita kaupat kunakin päivänä ovat lahjoittaneet.

Ruoka-avun järjestämisessä ovat mukana Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Iisalmen ev.lut. seurakunta, Pysäkki ry. sekä Iisalmen Vapaakirkko.

EU-ruokakassien jako vähävaraisille lapsiperheille Lippuniemen seurakuntakodin pihalla (Kiviahonkatu 18) tiistaina 7.4. klo 15.00-18.00. Jos olet täysin terve, nouda ruoka-apu sovittuna ajankohtana. Jos olet riskiryhmässä tai sinulla on hengitystieoireita toimitamme ruoka-avun kotisi ovelle. Pyynnöt ruoka-avun kotiin kuljetuksesta tulee tehdä viimeistään maanantaina 6.4. klo 13.00 mennessä numeroon 044 7335 226.

Tullessasi paikalle, noudata työntekijöiden antamia erillisiä ohjeita.