Seurakuntaneuvoston jäsenet

Seurakuntaeuvostoon kuuluu virkansa puolesta kirkkoherra puheenjohtajana sekä valittuina jäseninä 14 muuta jäsentä. Jäsenet valitaan seurakuntavaaleilla neljän vuoden välein. Seuraavan kerran vaalit järjestetään vuonna 2026.

Tehtävät

• Päättää niiden varojen käytöstä, jotka sille osoitetaan seurakuntayhtymän talousarviossa
  • Valita seurakunnan viran- ja toimenhaltijat
  • Antaa lausuntoja yhteiselle kirkkovaltuustolle
  • Päättää seurakunnan toiminnasta ja edistää sen hengellistä elämää.

Sanna Komulainen, kirkkoherra, puheenjohtaja
Tarja Viertorinne, seurakuntasihteeri, seurakuntaneuvoston sihteeri

Seurakuntaneuvoston pöytäkirjat löytyvät täältä.

Iisalmen seurakunnan seurakuntaneuvoston jäsenet vuosina 2023-2026

• Martti Sallinen
  • Susanna Kartimo-Kröger
  • Jorma Kajanus
  • Ari Timonen
  • Jukka Hakkarainen
  • Leena Vaarasuo
  • Esko Ryhänen
  • Virpi Jukarainen
  • Sirkku Muilu
  • Kaija Farin
  • Marita Karppinen
  • Kauko Korolainen
  • Tarja Roivainen
  • Jaakko Jääskeläinen

Kuvassa vasemmalta oikealle: Martti Sallinen, Ari Timonen, Sirkku Muilu, Marita Karppinen, Tarja Roivainen, Virpi Jukarainen, Kauko Korolainen, Leena Vaarasuo, Tarja Viertorinne, Jaakko Jääskeläinen, Susanna Kartimo-Kröger ja Tapani Kettunen (varajäsen).  Edessä Sanna Komulainen ja varapuheenjohtaja Jorma Kajanus.

Iisalmen seurakunnan seurakuntaneuvoston jäsenet vuosina 2023-2026. Kuvassa vasemmalta oikealle: Martti Sallinen, Ari Timonen, Sirkku Muilu, Marita Karppinen, Tarja Roivainen, Virpi Jukarainen, Kauko Korolainen, Leena Vaarasuo, Tarja Viertorinne, Jaakko Jääskeläinen, Susanna Kartimo-Kröger ja Tapani Kettunen (varajäsen).
Edessä Sanna Komulainen ja varapuheenjohtaja Jorma Kajanus.

Kuva: Kari Korolainen.