Sukututkimus

Sukututkimuksen teettäminen virkatyönä

Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteisestä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä voi tilata sukututkimuksen 100 vuotta nuoremmista tiedoista. Sukututkimus tulee aina tilata kirjallisesti sukututkimustilaus -lomakkeella tai vapaamuotoisella kirjallisella pyynnöllä. Virkatyönä tehty sukututkimus on aina maksullista. Tilaaja sitoutuu maksamaan kirkkohallituksen ohjeiden mukaisen maksun pyytämänsä laajuisena tehdystä sukututkimuksesta. Sukututkimuksen tekeminen itsenäisesti on maksutonta.

Siirry Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin Sukututkimus -sivulle (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille)

Sukututkimuksen tekeminen itsenäisesti

Itsenäisesti on mahdollista tutkia 100 vuotta vanhempia tietoja mikrofilmeiltä. Mikrofilmien tutkiminen itsenäisesti on maksutonta. Sukututkijoiden tulee varata aika etukäteen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä.