Tiekirkko Iisalmessa

Tiekirkkotoiminta on valtakunnallista toimintaa. Iisalmessa Tiekirkkona on perinteisesti ollut 1700 -luvulla rakennettu kaunis ristipuukirkko, Kustaa Aadolfin kirkko. Kirkko sijaitsee kaupungin pohjoispuolella vanhan 5-tien varrella, osoitteessa Kirkkotie 20.

Kustaa Aadolfin kirkko avoinna kesällä 2021

Ajalla 8.6.-13.8.2021, ma-pe klo 10-18, ei kuitenkaan juhannusaaattona pe 25.6.2021.

Voit myös tutustua tarkemmin Kustaa Aadoflin kirkkoon ja sen historiaan.

Seurakunta palkkaa Tiekirkkoon kaksi opasta kesän ajaksi, lisäksi oppaina ovat toimineet paikallisen Ylä-Savon opaskerhon koulutetut oppaat.

Tiekirkot

Tiekirkot ja niiden aukioloajat sekä tietoa periaatteista ja toiminnasta löydät valtakunnallisilta Tiekirkko-sivuilta.

Tiekirkko-oppaiden valinta on osa kesätyöpaikkojen hakuprosessia. Lisätietoja hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 7335 211 tai katariina.bergbacka@evl.fi