Tiekirkko Iisalmessa

Tiekirkkotoiminta on valtakunnallista toimintaa. Iisalmessa Tiekirkkona on perinteisesti ollut 1700 -luvulla rakennettu kaunis ristipuukirkko, Kustaa Aadolfin kirkko. Kirkko sijaitsee kaupungin pohjoispuolella vanhan 5-tien varrella, osoitteessa Kirkkotie 20.

Kustaa Aadolfin kirkko avoinna kesällä 2022

Kirkko ja kirkkomuseo ovat auki ajalla 7.6.-12.8.2022. Kirkko on auki ma-pe klo 10.00-18.00,

ei kuitenkaan juhannusaattona perjantaina 24.6.2022.

Voit myös tutustua tarkemmin Kustaa Aadoflin kirkkoon ja sen historiaan.

Seurakunta palkkaa Tiekirkkoon kaksi opasta kesän ajaksi, lisäksi oppaina ovat toimineet paikallisen Ylä-Savon opaskerhon koulutetut oppaat.

Virtuaaliesittely

Voit tutustua Kustaa Aadolfin kirkkoon virtuaalikierroksellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (virtualtours.rvn-consulting.fi/)

Tiekirkot

Tiekirkot ja niiden aukioloajat sekä tietoa periaatteista ja toiminnasta löydät valtakunnallisilta Tiekirkko-sivuilta.

Tiekirkko-oppaiden valinta on osa kesätyöpaikkojen hakuprosessia. Lisätietoja hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 7335 211 tai katariina.bergbacka@evl.fi