Seurakuntatalon ylä- ja alasali (yläsaliin mahtuu yhteensä 28-50 henkilöä ja alasaliin 26 henkilöä koronapandemian aikana)

Ilvolankatu 14 b , 74100 Iisalmi
(017) 833 51

Turvavälin mahdollistamiseksi yläsaliin mahtuu pöydillä 28 henkilöä ja ilman pöytiä 50 henkilöä.

Alasaliin mahtuu 26 henkilöä.

Tiloja vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin mm. perhejuhlia, muistotilaisuuksia, vihkimisiä, hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia  ja ristiäisiä varten.

Palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Varustelu

• yläsaliin mahtuu 150 henkilöä, alasaliin 80 henkilöä
  • ruokailuastiasto 100 hengelle
  • yläsalissa induktiosilmukka kuulovammaisia varten
  • wc-tilat yläsalin aulassa
  • videotykki, valkokangas
  • piano molemmissa saleissa
  • äänentoistojärjestelmä

Tilojen varaus Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Parkkipaikat Ilvolankadun varrella tai lähikadulla sekä lähellä olevan Kirkkopuiston kadun varrella olevassa parkissa.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Lippuniemen seurakuntakoti