Hautausmaat

Iisalmen seurakunnan alueella on kolme hautausmaata. Vanha hautausmaa sijaitsee Kustaa Aadolfin kirkon luona. Vanhalla hautausmaalta sijaitsee myös sankarihaudat ja muistolehto. Iisalmen seurakunnan alueella sijaitsee myös Kangaslammin hautausmaa ja Sankariniemen hautausmaa.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän hautauspalvelut vastaa Iisalmen seurakunnan hautauksista ja haudanhoidosta.

Etsitkö tiettyä hautaa hautausmaalta?

Kaikkien Ylä-savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien (Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi) hautausmaiden hautapaikkatiedot löytyvät Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä. Tietoja voi kysyä puhelimitse numeroista 044 7335 201 ja 044 7335 202 tai sähköpostia osoitteeseen ylasavon.hautausluvat@evl.fi. Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15.

Palvetoimisto ja aluekeskusrekisterin yhteystiedot

Hautauspalveluiden toimiston yhteystiedot