Kirkolliset ilmoitukset

Viikko 4-5

Iisalmen Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa on tapahtunut muutos. Lehden ilmoitus on lyhyt versio ja tältä sivulta löydät laajemmat kirkolliset joka viikko. Tästä saat lisätietoa tapahtuneesta muutoksesta.

JUMALANPALVELUKSET

SUNNUNTAI 29.1.

Messu klo 10 Kustaa Aadolfin kirkko, Dahlbacka, avustaa Backman, Virpi. Liisa Toivasen vastuuryhmä.

Punaisen veisukirjan messu (sanajumalanpalvelus) klo 12 Pyhän Ristin kirkko, Rantanen, Ojala. Vasturyhmä nuorisotyö. Rippikoulusunnuntai.

Kohtaamispaikka -tilaisuus klo 15 Lippuniemen srk-koti. "Minun onneni on olla Jumalaa lähellä", opetus Eero Ahonen Vantaalta. Yhteislalulua, lähetysvartti, esirukousta ja kahvitarjoilu.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 26.1.

Ikäihmisten kerho klo 11-12 srk-talon alasalissa.

Jumalanpalvelusvastuuryhmätoiminnasta kiinnostuneille tapaaminen klo 16.30 srk-talon  kappelissa. Lisätiedot Anne p. 044 7335 244.

PERJANTAI 27.1.

Puuharaamis 5-12 v klo 18 srk-talolla. Raamattuopetus, nyyttärit, toimintapisteet, myös lasten vanhemmat ja isovanhemmat tervetuloa.

MAANANTAI 30.1.

Makkaralahden raamattupiiri klo 18 kerhohuone. Joh. 16.

TIISTAI 31.1.

Näkövammaisten kerho klo 12 srk-talon yläsalissa.

KESKIVIIKKO 1.2.

Raamattu tutuksi -sarja jatkuu klo 18 srk-talolla. Aiheena kolme kirjettä - kolme vahvaa viestiä (kirjeet Gal., Ef. ja Fil.). Luennoitsijana rovasti Osmo Turkki.  Kahvit klo 17.30 alkaen.

TORSTAI 2.2.

Kohtaamispaikka Kammarin avajaiset klo 10-15 Citymarketilla. Kahvitarjoilu. Seurakunnan ja 4H:n työntekijöitä paikalla. Tervetuloa tutustumaan toimintaan ja helmikuun aukioloaikoihin.

Kohtaamispaikka Kammarissa perjantaina 3.2. kello 8-10 aamupuurotarjoilu ja kello 10-12 YV-kahvio. Paikalla seurakunnan työntekijöitä.

KOULUIKÄISILLE

Kouluikäisten kerhot ovat alkaneet. Lisätietoa verkkosivuilta.

RUOKA-APU

Ruokakassien jako ma 30.1. klo 10-11 Lippuniemen srk-kodilla. Ruoka-apua saadaksesi tarvitset ruokakassikortin. Ruokakassikorttiasioita varten avoin vastaanottoaika tiistaisin klo 10-11 diakoniatyön päivystyshuoneessa srk-talolla, Ilvolankatu 14b. Lisätietoja kotisivuilta.

DIAKONIA

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille alkaa 2.2. klo 18-20 kohtaamispaikka Louhentuvalla. Kokoontumisia on yhteensä viisi. Ilm. 27.1. mennessä p. 044 7335 224.

Keräys Iisalmen ukrainalaispakolaisille on avattu Kotimaanavun kautta. Voit lahjoittaa srk:n nettisivun tai kotimaanapu.fi kautta.

Louhentuvan hengellinen kerho tiistaisin klo 12 (Kirkkopuistonkatu 25) 30.5. saakka.

LÄHETYS

Iloa ja Kauneutta käsityöpiiri srk-talon olkkarissa maanantaisin klo 10-12 ja

Keskikaupungin lähetyspiiri srk-talon alasalissa joka toinen tiistai klo 13-15.

Iloa ja Kauneutta käsityöpiiri Lippuniemen srk-kodilla keskiviikkoisin klo 12-14.

Ystäviä ympäri maailmaa käsityöpiiri srk-talon Olkkarissa kuukauden 1. ja 3. maanantai klo 16-18.

Lähetyskirppu avoinna ma-pe klo 10-13.

La 18.2. Rovastikunnan lähetyspäivä Rautavaaralla. Lähtö Iisalmesta n. 8.30 ja paluu 14.30. Ilmoittautuminen 9.2. mennessä nettisivujen kautta tästä tai p. 044 7335 262.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Helka Pauliina Lyyra, Toivo Otava Väisänen.

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Kalle Heikki Kuosmanen 103 v, Ulla Tellervo Lyytikäinen 89 v, Henni Viliina Skonbäck 86 v, Laina Anneli Nieminen Kuopion Kallaveden srk 78 v, Tytti Aino Kaarina Kauppinen 74 v, Kari Ilmari Kononen 68 v, Kirsi Marjatta Männikkö 65 v

Päivitetty: 27.1.2023

Aluekeskusrekisterin palvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin 1.1.2023

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 alkaen puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta. (ylasavonseurakunnat.fi)