Info ja asiointi

Osoite: Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.
Sähköpostiosoite: iisalmen.seurakunta@evl.fi.
Vaihteen puhelinnumero:  017 833 51.

Vaihde avoinna kello 9-15.

Toimistoilla ei valitettavasti voi asioida koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

Perhejuhlien kuten kasteen, rippijuhlien ja häiden järjestämiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteinen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri. Sieltä voit varata papin ja tarvittaessa kanttorin, tehdä mahdollisen tilan vuokrauksen sekä saada tietoa perhejuhliin liittyen.

Jäsenrekisteriin ja kirkonkirjoihin liittyvät asiat kuten Avioliiton esteiden tutkinta, Virkatodistukset ja sukuselvitykset, sekä Kirkkoon liittyminen ja eroaminen kuuluvat myös Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin.

► Siirry tästä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin ja katso myös toimistojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).

Hautauspalvelut

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 201.
Sähköpostiosoite: ylasavon.hautausluvat@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

Hautajaisten järjestämisessä sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen Hautauspalveluiden toimisto. Asioidessa sovitaan mm. hautajaisten käytännön järjestelyistä kuten papin, kanttorin ja tilan varauksesta ja hautaukseen liittyvistä asioista.

► Siirry tästä Hautauspalveluiden sivuille ja tarkista myös toimitojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).

Diakonia

vs. johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen.
Puhelinnumero: 044 733 5228.
Sähköpostiosoite: tanja.reinikainen@evl.fi.

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti, haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan, tarvitset tukea vaikeuksissasi tai taloudellista apua, esim. ruoka-apua.

Seurakuntasihteeri

Seurakuntasihteeri Tarja Viertorinne
Puhelinnumero: ☎ 044 733 5204
Sähköpostiosoite: tarja.viertorinne@evl.fi.

Tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset ja seurakuntaneuvoston asiat.

Laskutustiedot ja laskutusosoite

► Siirry laskutustietoihin ja laskutusosoitteeseen tästä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).

HAUTAJAISTEN JÄRJESTÄMINEN KORONAPANDEMIAN AIKANA
Ajantasaista tietoa ja tulostettava ohjeistus (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle.)

KASTE KORONAPANDEMIAN AIKANA
Ajantaisasta tieto kasteen järjestämisestä koronapandemian aikana (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle.)

HÄÄT KORONAPANDEMIAN AIKANA
Ajantasaista tietoa häistä koronapandemian aikana (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle.)

KIRKKOJEN, KAPPELEIDEN JA SEURAKUNTASALIEN PAIKKAMÄÄRÄT KORONAPANDEMIAN AIKANA
Kirkkojen, kappeleiden ja seurakuntasalien paikkamäärät koronapandemian aikana. (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille.)