Uutiset

Uutislistaukseen

Ilmoittautuminen Iisalmen seurakunnan päiväkerhoihin on alkanut

Kerhoja järjestetään ympäri Iisalmea ja ilmoittautuminen käy helposti täällä. Kerhoja pidetään Iisalmessa Seurakuntatalolla, Lippuniemessä, Makkaralahdessa, Metsäpirtillä, ja Peltosalmella 

Lapsia päiväkerhossa.

Päiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen ja myönteisen ympäristön ja aktiivista toimintaa ikätoverien kanssa: leikkiä, laulua, liikkumista, satuilua ja askartelua. Päiväkerhoissa myös hiljennytään hetkeksi ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin. 

Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua. Kaiken perustana ovat kristilliset arvot, varhaispedagoginen osaaminen sekä kumppanuus perheen kanssa. Seurakuntien päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ja koulutetut lastenohjaajat. 

Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittautua täällä. Kerhoja on 4-6 –vuotiaille (2016-2018 syntyneet) sekä taaperoryhmät 2-3 –vuotiaille (1.1.2019-31.7.20120 syntyneet). 4-6 –vuotiaiden kerhoja on seurakuntatalolla, Lippuniemessä, Makkaralahdella, Metsäpirtillä sekä Peltosalmella. 

Lisätietoja: Iisalmen seurakunta vastaava lastenohjaaja Hannele Vartiainen, puh. 044-733 5294, hannele.vartiainen@evl.fi 

2.5.2022 06.00