Uutiset

Uutislistaukseen

Vanhan hautausmaan urakat valmistuvat pyhäinpäiväksi

Pyhäinpäivänä 5.11.2022 hautausmaan valot palavat eikä muitakaan korjaustöiden jälkiä enää ole näkyvillä. Kasteluvesiputkisto-, sähkö- ja valaistuskorjaustyöt alkavat olla valmiina. Pyhäinpäivänä diakoniatyöntekijät ja pappi ovat tavattavissa Vanhalla ja Kangaslammin hautausmailla. 

Lyhtyjä ja kyntiilöitä hautausmaalla.

Kuva: Sanna Krook

Sähköremontin myötä alueen valaistus paranee. Hautausmaan sähköjärjestelmästä saadaan nykysäädösten mukainen, turvallinen ja energiatehokas. 

Urakat valmistuvat suunnitelmien mukaan eikä pyhäinpäivänä korjaustyöt juurikaan näy hautausmaalla vieraileville. Jäljellä on enää pieniä viimeistelytöitä.  

Pyhäinpäivänä Vanhalla hautausmaalla ja Kangaslammin hautausmaalla tavattavissa ovat pappi ja diakoniatyöntekijä. Heidän kanssaan voi keskustella mieltäsi painavista asioista. Työntekijät kiertelevät hautausmailla ja ovat valmiita keskustelemaan. 

Lisätietoja: Ylä-Savon seurakuntayhtymä, ylipuutarhuri Hannu Huttunen, 044 300 0928, hannu.m.huttunen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

Lisätietoja hautausmaapäivystyksestä: Iisalmen seurakunta, diakoniaviranhaltija Raija Autio, 044 733 5224, raija.autio@evl.fi 

Thu Nov 03 12:53:00 EET 2022