Uutiset

Uutislistaukseen

Iisalmessa järjestetään rovastikunnan alueen ensimmäinen sateenkaarimessu

Iisalmessa Kustaa Aadolfin kirkossa järjestetään 23.4.2023 klo 10.00 sateenkaarimessu. Messu on kaikille avoin ja erityisesti siihen kutsutaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia ja heidän läheisiään ja ystäviään.  

Kustaa Aadolfin kirkko alttarilta päin kuvattuna, vasemmassa laidassa sateenkaari.

Sateenkaarimessun tarkoitus on tukea vähemmistöihin kuuluvien hengellistä elämää seurakunnassa ja rohkaista mukaan toimintaan. Sateenkaarimessu antaa paikan, jossa on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä. 

- Tarjolla tuikitavallinen ehtoollisjumalanpalvelus, jossa tavoitteena turvallinen tila jokaisen saapua, kertoo Iisalmen seurakunnan seurakuntapastori Heli Heikkinen

Iisalmen rovastikunnan alueella sateenkaarimessu järjestetään ensimmäistä kertaa. Messun liturgina toimii pastori Heli Heikkinen, pastori Miikka Huuskonen Kiuruvedeltä saarnaa ja kanttorina on Ilkka Toivonen Tampereelta. Mukana messua ovat toteuttamassa Iisalmesta Liisa Toivasen vastuuryhmä sekä vapaaehtoisia Kiuruvedeltä.  

Iisalmen rovastikuntaan kuuluvat Iisalmen, Lapinlahden, Kiuruveden, Nilakan, Rautavaaran, Sonkajärven, Varpaisjärven ja Vieremän seurakunnat. 

Lisätietoja

Heli Heikkinen
Heli Heikkinen
seurakuntapastori
044 7335 202
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

2023-04-13 09:37:05.0