Uutiset

Uutislistaukseen

Seurakunnan Kesikset tarjoaa tekemistä lapsen lomapäiviin

Iisalmen seurakunnan kesäkerhot tarjoavat 7-9 –vuotiaille lapsille mukavaa tekemistä, kavereiden seuraa sekä turvallisen aikuisen läsnäoloa heti kesäloman alkajaisiksi.  

Iloisia lapsia leikkii piiriliekkiä ulkona.

- Kesiksessä on tarjolla aamupala, leikkiä, askartelua ja pelailua niin ulkona kuin sisätiloissa, kertoo Iisalmen seurakunnan vastaava lastenohjaaja Hannele Vartiainen. 

Päivän aikana pidetään myös lounashetki, jossa lapset nauttivat omia mukaan laitettuja eväitään. Toiminta maksaa 2 euroa päivältä ja siihen on ennakkoilmoittautuminen. 

- Muun touhuamisen lomassa on aikaa myös hiljentymiselle ja rauhoittumiselle. Toiminta perustuu kristilliseen kasvatukseen, johon kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan, kertoo Vartiainen. 

Kesäkerhoja järjestetään Lippuniemen seurakuntakodilla ja Peltosalmella Peltokodossa kesäkuussa. 

Kesikset järjestetään klo 9.00–14.00 maanantaista torstaihin 5.–15.6. sekä maanantaista keskiviikkoon 19.–21.6. Lippuniemen seurakuntakodilla ja Peltosalmella Peltokodossa. Toimintaan voi ilmoittaa 7–9 –vuotiaita lapsia (2014–2016 syntyneet). Etusijalla ovat lapset, jotka viettävät päivän ilman aikuisia. 

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä ajoissa seurakunnan sivuilla 

Ilmoittautuminen Kesikseen käynnistyy Iisalmen seurakunnan verkkosivuilla 24.4.2022 ja päättyy 31.5.2023. Ilmoittautua voit täältä löytyvällä verkkolomakkeella.

-Ilmoittautuminen kannatta tehdä nopeasti, sillä kyselyjä Kesiksestä on jo tullut ennen ilmoittautumisen alkamista, Vartiainen kommentoi. 

Huoltajat saavat tiedon Kesispaikan varmistumisesta tekstiviestillä ja mikäli paikka jää saamatta, huoltajiin otetaan yhteyttä.   

Lisätietoja

Hannele Vartiainen
Hannele Vartiainen
vastaava lastenohjaaja
044 7335 202
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

21.4.2023 08.09