Uutiset

Uutislistaukseen

Seurakunnan päiväkerhojen ilmoittautuminen alkaa

Seurakunnan päiväkerhossa lapsi saa ihmetellä maailmaa leikin ja seikkailun kautta yhdessä ikäistensä kanssa. Päiväkerhoja pidetään ympäri Iisalmea.  

Lapsia.

Päiväkerho tarjoaa paikan, jossa lapsi saa iloita omasta itsestään, taidoistaan ja oppimisestaan sekä luonnosta ja sen ihmeiden tutkimisesta. Leikin, laulun, liikkumisen ja hiljentymisen kautta tutustutaan samalla kirkkovuoden perinteisiin ja kertomuksiin pyhien taustalla. Luonnon tutkiminen, luomakunnan ihmettely ja vastuullisuuden opettelu yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa on tärkeää. Seurakuntien päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ja koulutetut lastenohjaajat. 

Päiväkerhossa käydään kahdesti viikossa ja niitä järjestetään eri puolilla Iisalmea. Kerhoja pidetään Iisalmessa Seurakuntatalolla, Mansikkaniemellä, Lippuniemessä, Makkaralahdessa ja Peltosalmella. 

Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittautua Iisalmen seurakunnan verkkosivuilla 2.5.2023 alkaen. Kerhoja järjestetään 4-6 –vuotiaille (2017-2019 syntyneet) sekä taaperoikäsille 2-3 –vuotiaille (1.1.2020-31.7.2021 syntyneet). 

Päiväkerho pitää sisällään monenmoista hauskaa puuhaa ja yhdessäoloa. 

- Meille tärkeää on luoda myönteinen turvallinen ympäristö, jossa lapsi saa iloita uusista oppimistaan asioista ja touhuta ikätovereiden kanssa. Päiväkerhoissa lapsen on turvallista opetella olemaan myös hetki erossa vanhemmista. Ympäristökasvatus on tärkeä teema ja Mansikkaniemen koululla kokoontuu luontopainotteinen päiväkerho, kertoo Iisalmen seurakunnan vastaava lastenohjaaja Hannele Vartiainen. 

Päivä kerhoon ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua päiväkerhoon täällä.

Lisätietoja

Hannele Vartiainen
Hannele Vartiainen
vastaava lastenohjaaja
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

1.5.2023 00.00