Uutiset

Uutislistaukseen

Marja-Liisa ja Jaakko Sarvelan muistokonsertti Pyhän Ristin kirkossa

Sunnuntaina 4. kesäkuuta klo 16.00 järjestetään Marja-Liisa ja Jaakko Sarvelan muistokonsertti. Muistokonsertissa esiintyy Jukka Perko Avara –yhtye. Konserttiin on vapaapääsy ja käsiohjelma 10 euroa. Konsertin tuotto ohjataan lyhentämättömänä Iisalmen Parkinson-kerholle. 

Jukka Perko, Teemu Viinikainen ja Jarmo Saari rantakalliolla.

Koronan vuoksi konserttia ei voitu järjestää aiemmin. 

-Tällä konsertilla haluamme kuitenkin muistaa vanhempiamme sekä tarjota kaikille mahdollisuuden samaan, kertoo Antti Sarvela. 

Konsertti on avoin kaikille ja sinne on vapaapääsy. Käsiohjelma on 10 euroa ja konsertin tuotto ohjataan lyhentämättömänä Iisalmen Parkinson-kerholle. Konsertin järjestää Koko Jazz Club IISALMI. 

Jukka Perko Avara 

Jukka Perko Avarassa soittavat saksofonisti Jukka Perko, kitaristi Teemu Viinikainen ja kitaristi Jarmo Saari. Yhtyeen virsiversiot ovat puhutelleet kuulijoitaan jo vuosikymmenen ajan. Rohkeus ja nöyryys, tradition kunnioitus ja uuden etsiminen, niukkuus ja runsaus, akustinen ja sähköinen. Näiden vastakohtien voimasta syntyy musiikkia, joka herkistää kuulijansa ja tarjoaa avaran ikkunan arkitodellisuuden ulkopuolelle. 

29.5.2023 14.11