Uutiset

Uutislistaukseen

Iisalmen seurakunnan diakoniatyössä otetaan käyttöön ajanvarausnumero

Iisalmen seurakunnan diakoniatyössä otetaan käyttöön 1.10.2023 ajanvarausnumero. Ajanvarausnumeroon 044 7335 344 voi soittaa maanantaina ja torstaina klo 13.00–14.00 ja varata ajan tapaamiseen diakoniatyöntekijän kanssa. Uudella ajanvarausnumerolla numerolla halutaan varmistaa diakonityöntekijöiden tavoitettavuus. 

Henkilö kännykkä kädessä, känykän ruudussa teksti: Diakonian  ajanvarausnumero  1.10 alkaen ma ja to klo 13...

-Ajanvarausnumero otetaan käyttöön, että on keskitetty aika joka viikko yhteydenottoja varten. Meidät saa silloin varmasti kiinni, kertoo Iisalmen seurakunnan johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen. 

Yhteydenottopyyntöjä diakoniaan voi laittaa edelleen myös sähköpostin diakonia.iisalmi@evl.fi kautta. Ajanvarausnumeroon ei ikävä kyllä voi lähettää tekstiviestejä eikä Whatsapp viestejä. 

Diakoniaan voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. 

- Olipa mielessäsi iso tai pieni murhe voit olla meihin yhteydessä, kannustaa Iisalmen seurakunnan johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen. 

Diakoniatyöntekijöiden puoleen voi kääntyä, kun mieltäsi painaa taloudelliset huolet, yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe.  

-Asiointi on luottamuksellista ja diakoniatyöntekijät ovat aina vaitiolovelvollisia, Reinikainen muistuttaa. 

Lisätietoja: Iisalmen seurakunta, johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen, 044 733 5228, tanja.reinikainen@evl.fi 

 

Lisätietoja

Tanja Reinikainen
Tanja Reinikainen
johtava diakoniaviranhaltija
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi
Ritva Mustonen
Ritva Mustonen
diakoniaviranhaltija
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

22.9.2023 07.49