Uutiset

Uutislistaukseen

Viikonloppuna hengellistä musiikkia ja tunnettuja puhujia Iisalmessa

13.2.2017 10.33

Hengellistä musiikkia kuullaan perjantaina 17. helmikuuta kaikille avoimessa konsertissa ”Luvattu kaunis maa” Pyhän Ristin kirkossa. Kansanedustaja Sari Essayah ja terapeutti, kirjailija Salme Blomster saapuvat puhujavieraiksi Naistenpäivään Lippuniemen seurakuntakodille lauantaina 18. helmikuuta.   
Kaikille avoimessa konsertissa ”Luvattu kaunis maa” laulavat Marja-Liisa Oikari ja Kari Hiekkavirta, Saara Mörsky säestää pianolla. Konsertti alkaa klo 18 Pyhän Ristin kirkossa Iisalmessa ja sinne on vapaa pääsy. 
Naistenpäivässä kansanedustaja Sari Essayahin luennon teemana on ”Kristitty nainen vaikuttajana”. Terapeutti, kirjailija Salme Blomster puhuu mm. kasvusta hengelliseen aikuisuuteen. Naistenpäivää vietetään lauantaina 18.2 alkaen klo 10 Lippuniemen seurakuntakodilla. Naistenpäivät kokoavat vuosittain eri-ikäisiä naisia arkeen, tunteisiin ja hengellisyyteen liittyvien aiheiden äärelle luennoille ja keskusteluihin. Luennoitsijat tulevat erilaisista hengellisistä taustoista ja järjestöistä. 
Päivän aikana on rukouspalvelua ja lastenhoito on järjestetty.  Ohjelmaan kuuluu myös Marttojen valmistama lounas vapaaehtoisella ruoka- ja kahvimaksulla, jonka tuotto jaetaan eri lähetysjärjestöjen kesken. 

Lisätietoja, seurakuntapastori Heli Heikkinen p. 044 0672 568 tai heli.heikkinen@evl.fi