Jouluavustuksien lahjoittajat – yhteistyöllä paljon hyvää!

19.12.2018 11.50

Joululahjoitusten lahjoittajat_Iisalmen srk diakoniatyö_19122018_kuva_ Caleb Woods on Unsplash.jpg

Iisalmen seurakunnan diakoniatyö tekee jatkuvasti yhteistyötä useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tänä jouluna yhteistyöllä saatiin paljon hyvää aikaan ja Iisalmen seurakunta kiittää lahjoittajia.

Joululahjoituksien yhteistyökumppanit olivat seuraavat tahot: Halpahalli, Iisalmen seudun sydänyhdistys, Kaisanet, K-rauta Masa, Lion Club Iisalmi Yläsavottaret , Olvi-säätiö, Lions Club Iisalmi, Mehevän kulma, MLL,  Niemisen Martat, SPR  Iisalmi, Ylä-Savon Osuuspankki. Lisäksi joululahjoituksia tekivät yksittäiset lahjoittajat sekä talkoolaiset.

Joulupuu-lahjakeräyksen toteutti Ylä-Savon Nuorkauppakamari sekä lukuisat lahjoittajat, jotka toivat lahjoja keräykseen.

Lisätietoja, vs. kirkkoherra Risto Huotari, 044 7335 200, risto.huotari@evl.fi