Nyt koko perheen voimin ulkoilemaan!

19.3.2019 13.21

Small_Marian päivän ulkoilutapahtuma 2303_THUMB.png

Iisalmen seurakunta järjestää lapsiperheiden ulkoilutapahtuman la 23.3. klo 10–12 Marian päivänä Metsämökillä ja sen lähimaastossa.

Tule viettämään mukavaa talvista aamupäivää koko perheen voimin Metsäpirtille (Vanha Kainuuntie 6a) Yhteisvastuukeräyksen merkeissä. Metsämökin pihapiiriin on rakennettu pienimuotoinen Marian koti ja päivän teema näkyy yhteisessä toiminnassa ja hartaushetkessä. Ohjelmassa myös makkaranpaistoa nuotiolla. Voit tuoda mukanasi oman makkaran tai ostaa sen Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Keräys tukee tänä vuonna vähävaraisten lasten ja nuorten koulutusta.

Lisätietoja, Iisalmen seurakunta, Hannele Vartiainen, 044 7335 294, hannele.vartiainen@evl.fi ja Anu Naakka, 044 7335 225, anu.naakka@evl.fi ja