Uutiset

Sininen Salama kurvaa liikennepuistoon!

13.6.2019 10.29

Iisalmen seurakunta lahjoittaa polkuauton lasten liikennepuistoon. Uusi menopeli saapuu Lasten liikennepuistoon avajaisten yhteydessä, kun Sininen Salama -polkuauto kurvaa paikalle.

Lasten liikennepuistossa pääsee jatkossa kurvailemaan ihka uudella sinisellä polkuautolla, jota koristavat pienet enkelin siivet ja vauhdikas nimi. Sininen Salama valikoitui nimeksi yleisön antamien nimiehdotusten kautta. Iisalmen seurakunta lahjoittaa Sininen Salama -polkuauton kaikkien kävijöiden yhteiseksi iloksi. 

”Ajatus polkuauton hankinnasta ja lahjoittamisesta liikennepuistoon tuli alun alkaen iisalmelaiselta perheen äidiltä. Innostuimme ajatuksesta, koska haluamme olla keskellä ihmisten elämää ja samalla tuoda esiin seurakunnan perusajatusta siitä, että jokainen on tärkeä ja kaikista pidetään huolta. Lasten ja perheiden iloksi lahjoitettavassa polkuautossa on Iisalmen seurakunnan tunnukset, pienet enkelin siivet ja teksti -Sinä olet tärkeä. 

- lastenohjaaja Hannele Vartiainen Iisalmen seurakunnasta. 

Tervetuloa lapset ja perheet Sinisen Salaman koeajelulle Iisalmen Lasten liikennepuistoon avajaisiin tiistaina 18.6. klo 18.00! 

Avajaisissa polkuautot ovat vapaasti käytössä. Onni Lykky viihdyttää vierailijoita ja Onnenpyörää pyörittämällä sinulla on mahdollisuus voittaa pikapalkintoja. Autoilun lomassa voit maistella Olvin Kane’s juomaa ja tutustua Iisalmi ja tienoot lähimatkailun helmiin.

Katso tästä avajaisten koko ohjelma

Lisätiedot: Iisalmen seurakunta, lastenohjaaja Hannele Vartiainen, 044 733 5294, hannele.vartiainen@evl.fi

« Uutislistaukseen