Uutiset

Uutislistaukseen

Iisalmen seurakunta jakaa ruoka-apua vähävaraisille lapsiperheille

Iisalmen seurakunta jakaa EU- ruokakasseja vähävaraisille lapsiperheille Lippuniemen seurakuntakodin pihalla tiistaina 7. huhtikuuta kello 15.00-18.00. Vapaaehtoiset tuovat ruokakassin tarvittaessa kotiovelle. 

IMG-20200331-WA0003.jpg

Ruokakassien jakaminen on suunniteltu niin, että tartuntariski olisi mahdollisimman vähäinen. Jalan paikalle saapuvat odottavat omaa vuoroa parkkipaikalla. Jokaisen osallistujan tulee huolehtia turvallisesta välimatkasta toisiin tartuntojen ehkäisemiseksi. Autolla saapuvat odottavat omaa vuoroa autossa. Työntekijä tuo kassin auton viereen. Ruokakassit pyritään antamaan hakijoille siten, että kosketusta vältetään. Paikalle toivotaan vain yhtä hakijaa perheestä. Paikalle ei pidä tulla sairaana. 

Jos perheestä kukaan ei pysty ruokakassia hakemaan paikan päältä, voi vapaaehtoiset toimittaa sen kotiovelle. Toimituksesta kotiovelle voi sopia soittamalla 6. huhtikuuta kello 13 mennessä diakoni Kirsimaria Määtän kanssa p. 044 7335226 tai sähköpostilla osoitteeseen diakonia.iisalmi@evl.fi.  

Iisalmen Peli-Karhut auttavat vapaaehtoisina EU- ruokakassien jakamisessa yhdessä Iisalmen seurakunnan vapaaehtoisten kanssa. 

1.4.2020 08.16