Uutiset

Uutislistaukseen

Seurakuntaviikolla tarjolla nuoruuden nostalgiaa kaikenikäisille

Seurakuntaviikolla pääsee tekemään aikamatkan tiistaina 8.9. menneille vuosikymmenille kello 18.00 alkavassa iltakirkossa Pyhän Ristin kirkossa ja Iltakirkon jälkeen alkavassa nostalgiaillassa seurakuntatalon Yläsalissa. 

Iltakirkossa juhlitaan Nuoren seurakunnan veisukirja viisikymppisiä 

Rippikoulumuistoja tarjoilee myös tiistain 8.9. Iltakirkko, kun Pyhän ristin kirkossa lauletaan riparilta tuttuja Nuoren seurakunnan veisuja kautta vuosikymmenten. 

Nuoren seurakunnan veisukirja täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja Iltakirkossa halutaankin juhlistaa kirjan pyöreitä vuosia. 

Nuoren seurakunnan veisukirjan uudessa painoksessa on muun muassa pop-hittejä Happoradiolta, Mariskalta ja Jukka Pojalta. Perinteisempää hengellistä musiikkia uusista kappaleista edustavat rukous- ja ylistyslaulut. 

Veisukirjan tuttuja klassikkoja ovat muun muassa Lapsuuden usko, Tilkkutäkki sekä monet Pekka Simojoen tekemät kappaleet. Nuorimpien suosikiksi on noussut Juha Tapion Sitkeä sydän. 

Iltakirkko on vapaamuotoinen tilaisuus, jossa musiikki on pääosassa. 

Nostalgiaillassa nähtävissä riparikuvia useilta vuosikymmeniltä 

Nostalgiaillassa voi bongata itsensä tai vanhan kaverin vanhoista konfirmaatiokuvista seurakuntatalon Yläsalissa ti 8.9. kello 19.00-21.00 

Yläsaliin ollaan koottu konfirmaatiokuvia ainakin kolmelta vuosikymmeneltä. Kuvista voi bongata itsensä tai vaikka vanhan kaverin. Samalla voi nauttia pientä purtavaa sekä muistella nuoruutta ja turista toisten kanssa. 

Katso koko Seurakuntaviikon ohjelma täältä.

Lisätietoja: Iisalmen seurakunta, johtava nuorisotyönohjaaja Jouni Vuorijärvi, 044 733 5215, jouni.vuorijarvi@evl.fi 

Mon Aug 31 15:18:36 EEST 2020