Uutiset

Uutislistaukseen

PNG kauneimmat joululaulut 2017_THUMB.png

Iisalmen seurakunta tarjoaa kirkkotilat käyttöön Kauneimmat joululaulut –tapahtumille

8.10.2020 13.56

Kauneimmat joululaulut soivat tänäkin vuonna. Järjestäjät voivat tulla kirkkoon järjestämään oman laulutilaisuuden. 

 

 

Kauneimmat joululaulut soivat tänäkin vuonna maailman lapsille haasteellisista olosuhteista huolimatta. Perinteisesti laulutapahtumia ovat järjestäneet monet tahot ympäri Iisalmea mutta koronapandemian tilanne aiheuttaa nyt haasteita. Iisalmen seurakunta haluaa mahdollistaa Kauneimpien joululaulujen soimisen tänäkin jouluna ja tarjoaa kirkkotilat järjestäjien käyttöön. 

Järjestäjät voivat ottaa yhteyttä seurakuntasihteeri Tarja Viertorinteeseen ja sopia Kauneimmat joululaulut –tapahtuman järjestämisestä kirkossa. Kirkkotilat ovat käytössä maksutta. 

Kauneimmat joululaulut tilaisuuksien aikataulut julkaistaan yleisölle marraskuussa seurakunnan verkkosivuilla ja niistä saa tietoa myös Iisalmen Sanomien kirkollisista ilmoituksista torstaisin. 

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää!

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 48. kerran. Kauneimmat Joululaulut on paitsi joulun ajan musiikkitapahtuma, myös yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyyskampanjoista. Viime vuosina kampanjan vuosittainen keräystulos on ollut noin miljoona euroa. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Työtä tehdään uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen.

 

Lisätietoa:

kauneimmatjoululaulut.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä


Lähetyssihteeri Kirsi Tirri, p. 044 733 5262, kirsi.tirri@evl.fi
Seurakuntasihteeri Tarja Viertorinne p. 044 733 5204, tarja.viertorinne@evl.fi