Uutiset

Uutislistaukseen

Kauneimmat Joululaulut Kustaa Aadolfin kirkko Lukkari.jpg

Iisalmen seurakunta ottaa koronapassin käyttöön mutta vain isoimmissa Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa   

14.12.2021 18.52

Iisalmen seurakuntaneuvosto päätti ottaa koronapassin käyttöön. 

Koronapassi on käytössä vain Kustaa Aadolfin kirkon ja ABC Marjahaan Kauneimmat Joululaulut tilaisuuksissa. Muut Kauneimmat Joululaulut –tilaisuudet ovat pienempiä, eikä niissä uskota 100 osallistujan määrän ylittyvän.

Konserteissa ja muissa joulutapahtumissa ei ole osallistujarajoitetta, koska niissä on jokaiselle istumapaikka ja ne eivät ole yhteislaulutilaisuuksia. Kirkoissa pidettävissä jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa on käytössä 1/3 istumapaikoista. Seurakunta suosittelee käyttämään kaikissa tapahtumissa maskia ja noudattamaan koronatartuntoja ehkäiseviä käytäntöjä. 

Ennen tapahtumaan lähtemistä kannattaa tarkistaa seurakunnan nettisivuilta tuorein tieto mahdollisista muutoksista tapahtumissa ja voimassa olevat koronarajoitteet. Nykyiset rajoitteet seurakunnissa ovat voimassa 19.12. saakka. Joulukirkkojen mahdollisista osallistujarajoitteista viestitään ensiviikon alussa, mikäli uusia rajoitteita tulee. 

Koronapassin saa tulostettua tai tallennettua matkapuhelimeen Omakannasta verkkosivuilta kanta.fi. Sen voi esittää paperisena tai matkapuhelimesta. Koronapassia edellytetään 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta. Alle 18-vuotiaat voivat todistaa ikänsä esimerkiksi Kela-kortilla tai vanhempien antamalla luotettavalla vakuutuksella.

Koronapassi on käytössä seuraavissa tilaisuuksissa:

To 16.12. klo 17.00 Kauneimmat Joululaulut ABC-Marjahaassa

Su 19.12. klo 13.00, 16.00 ja 19.00 Kauneimmat Joululaulut Kustaa Aadolfin kirkossa. Klo 19.00 Kauneimmat Joululaulut striimataan Iisalmen seurakunnan YouTube -kanavalle.