Uutislistaukseen

Yhteisen kirkkoneuvoston kokouksen 18.1.2022 asialista

Esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät jatkossakin yhtymän ja seurakuntien sivustolta samasta paikasta, mutta niiden selailu tapahtuu kaikille avoimessa Domus –asianhallintaohjelmiston verkkopalvelussa. Ylä-Savon seurakuntayhtymässä ja sen seurakunnissa on otettu käyttöön uusi Domus asianhallintaohjelmisto, jolla pääset selailemaan tulevan kokouksen esityslistaa.

Kaupungin siluetti.

Esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan jatkossa uudessa domus.evl.fi -verkkopalvelussa 

Esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät jatkossakin yhtymän ja seurakuntien sivustolta samasta paikasta, mutta niiden selailu tapahtuu kaikille avoimessa Domus –asianhallintaohjelmiston verkkopalvelussa. Domuksen käyttöönotto mahdollistaa siirtymisen täysin sähköiseen päätöksentekoon. Se selkeyttää myös esityslistojen ja pöytäkirjojen eri pykälien selailtavuutta ja parantaa saavutettavuutta. Domus asianhallintaohjelmiston avulla hoidetaan jatkossa mm. yhteisen kirkkovaltuuston, yhteisen kirkkoneuvoston ja seurakuntaneuvostojen esityslistat ja pöytäkirjat sekä viranhaltijapäätökset. Ensimmäisenä uudella ohjelmistolla on julkaistu Yhteisen kirkkoneuvoston 18.1.2022 kokouksen esityslista, johon pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jonka avulla hoidetaan jatkossa mm. yhteisen kirkkovaltuuston, yhteisen kirkkoneuvoston ja seurakuntaneuvostojen esityslistat ja pöytäkirjat sekä viranhaltijapäätökset.  

Domuksen käyttöönotto mahdollistaa siirtymisen täysin sähköiseen päätöksentekoon. Se selkeyttää myös esityslistojen ja pöytäkirjojen eri pykälien selailtavuutta ja parantaa saavutettavuutta. Domus asianhallintaohjelmiston avulla hoidetaan jatkossa mm. yhteisen kirkkovaltuuston, yhteisen kirkkoneuvoston ja seurakuntaneuvostojen esityslistat ja pöytäkirjat sekä viranhaltijapäätökset.  

Ensimmäisenä uudella ohjelmistolla on julkaistu Yhteisen kirkkoneuvoston 18.1.2022 kokouksen esityslista, johon pääset tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteisen kirkkoneuvoston asialista 18.1.2022 kokoukseen

  • Pielaveden Laukkalan hautausmaan käyttösuunnitelman hyväksyminen ja hautausmaan hautausmaakaavan täydentäminen    - 
  • Viran täyttäminen; palvelusihteerin virka
  • Työsuhteen täyttäminen; siivoustyönohjaajan työsuhde
  • Työsuhteen haettavaksi julistaminen; laitoshuoltajan työsuhde
  • Yhteisen kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpano
  • Laskujen hyväksymisoikeuden myöntäminen

Lisätietoja: Ylä-Savon seurakuntayhtymä, hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 733 5211, katariina.bergbacka@evl.fi

11.1.2022 14.49