Uutiset

Uutislistaukseen

Kuvassa puhelin, kuulokkeet ja jalanjäljet

Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailu vie liikkumaan ja kokemaan uutta

16.3.2018 13.48

Mobiiliavusteisella kaupunkiseikkailulla liikutaan Iisalmen keskustan alueella kuunnellen kertomusta joka rakentaa siltoja nykyhetken, oman elämän ja pääsiäisen tarinan välille.


Mobiiliavusteinen seikkailu alkaa Iisalmen torilta ja kulkee 1,5 km pituisen matkan mobiilipysäkkien kautta Pyhän Ristin kirkkoon. Jokaiselta pysäkiltä avautuu uusi palanen tarinaa, jota puhelimesta kuunnellen voi kulkea eteenpäin.

Seikkailun aikana kuultava kertomus vie matkalle ihmiskunnan alkusyihin, Jeesuksen merkitykseen ja pääsiäisen tapahtumien loppuhuipennukseen. Kaupunkiseikkailulla kuultavalle kertomukselle on antanut äänensä Marjatta Miettinen.

Kaupunkiseikkailu on vapaasti vaellettavissa koska tahansa Kohti pääsiäistä -tapahtumaviikon ajan 25.3.-2.4. Seikkailulle voi lähteä 13. vuotta täyttäneet ja aikuisen harkinnan mukaan myös tätä nuoremmat. 

Lasten kaupunkiseikkailu (1 km) sopii n. 6—12-vuotiaille. Voit tutustu siihen tästä.

Kaupunkiseikkailulla tarvitaan älypuhelin mobiilidatayhteydellä ja kuulokkeet sekä säänmukaiset vaatteet. Seikkailun äänimaailma avautuu pysäkeiltä löytyvällä verkkosivuosoitteella ja sen voi avata halutessaan qr-koodin lukijasovelluksella. Kertomus on saatavilla myös tekstiversiona pyydettäessä.

Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailu ja Lasten kaupunkiseikkailu alkaa Iisalmen kauppahallin, linja-autoaseman puoleisesta päädystä (Kauppakatu 14). Sieltä löydät tapahtumaviikon 25.3.-2.4. ajan ohjeet ja tarvittavan verkko-osoitteen mobiilisisältöihin. 

Anu Backman kertoo Kohti pääsiäistä- kaupunkiseikkailusta 

YouTube-video

Tästä pääset kaupunkiseikkailun sivulle
Päivitämme ohjeet ja lisätiedot viikon 7 aikana. 

Katso tästä Kohti pääsiäistä -tapahtumaviikon koko ohjelma