Uutiset

Uutislistaukseen

Kirkkoherra Sanna Komulaisen tulojuhlan jumalanpalvelus ja Koko kansan juhla kirkonmäellä siirtyvät Kulttuurikeskukselle

Seurakuntaviikolla sunnuntaina 13.9. kello 12.00 vietettävä kirkkoherran Sanna Komulaisen tulojuhlan jumalanpalvelus ja Koko kansan juhla kirkonmäellä kello 13.30 alkaen, siirtyvät Iisalmen Kulttuurikeskukselle sään vuoksi.  

Jumalanpalvelus ja Koko kansan juhla kirkonmäellä oli tarkoitus pitää ulkona Pyhän Ristin kirkon kupeessa, mutta sääennusteet lupaavat sunnuntaille sateita. Tapahtumat siirtyvätkin sisätiloihin Iisalmen Kulttuurikeskuksen Eino Säisä -saliin. Saliin mahtuu turvavälit huomioiden 240 henkilöä. 

Tulojuhlan jumalanpalveluksen saarnan pitää kirkkoherra Sanna Komulainen. Jumalanpalveluksen jälkeen alkaa Koko kansan juhla. Juhlassa esitellään seurakunnan toimintaa, kuullaan kirkkoherra Sanna Komulaisen puheenvuoro ja nauretaan stand-up komiikan parissa, kun Mikko Vaismaa esiintyy. Seurakunnan toimintaa esitellään Kulttuurikeskuksen käytävillä ja auloissa. Juhlassa kuullaan myös henkilöhaastatteluja, nuorten bändin esitys sekä kanttoreiden soittoa.  

Vaismaa on siitä erilainen stand-up koomikko ettei hänen setissä kuulla yhtään kirosanaa tai alatyylin vitsiä. Vaismaan mottona onkin yksimielisesti hauskaa.  Vaismaa on tehnyt stand-uppia vuodesta 2005 ja hänet valittiin vuonna 2007 vuoden stand-up tulokkaaksi. Hänet on nähty kaikissa neljässä Nelosen Stand Up! -ohjelman tuotantokaudelle. 

Tapahtumassa on tarjolla herkullista lihakeittoa Kulttuurikeskuksen Carl Collan –salissa sekä lämpiössä.  

Seurakuntaviikolla seurataan tarkasti THL:n 14.5.2020 antamia suosituksia. Keskeisimmät kohdat THL:n suosituksissa ovat turvavälit ja käsihygienia, sekä osallistujien ohjeistaminen jokaisessa kokoontumisessa. Käsihygieniasta on mahdollista pitää huolta tapahtumissa. Osallistujia ohjeistetaan jokaisessa tapahtumassa turvallisuusasioista. Tapahtumiin ei pidä tulla mukaan flunssaoireisena. 

Seurakuntaviikon koko ohjelma. 

Lisätietoja: Iisalmen seurakunta, kirkkoherra Sanna Komulainen, 044 733 5200, sanna.komulainen@evl.fi 

Iisalmen seurakunta, johtava nuorisotyönohjaaja, Jouni Vuorijärvi, 044 733 5215, jouni.vuorijarvi@evl.fi 

8.9.2020 15.01