Lasten kaupunkiseikkailu

Pysäkki 1 - Kauppatori

 

Lue alla olevaa tekstiä lapselle tai lapsille ja keskustele siitä nousevista kysymyksistä:

Kaikki oli aluksi aivan tyhjää. Ei ollut olemassa mitään, mitä nyt näet ympärilläsi. Sulje silmäsi. Mitä näet? Varmaankin pelkkää pimeää. Aikojen alussa ei ollut edes tuota pimeyttä. Ei ollut mitään. Voit avata silmäsi.

Kun katsot ylöspäin, näet taivaan, kun katsot alaspäin, näet maan. Jumala loi ne ensimmäiseksi. Jumala loi monia muitakin asioita: Valon, jonka avulla voit nähdä. Eläimet ja kasvit, joita voi hoitaa ja joita on mukava katsella. Lopuksi hän loi Aatamin ja Eevan, ensimmäiset ihmiset.

Hän on myös luonut sinut. Sinä olet ainutlaatuinen, maailmassa ei ole kahta samanlaista. Jumala loi kaiken hyväksi. Mitä kaunista näet ympärilläsi?

Kun olet pohtinut tätä, nähdään seuraavalla rastilla Savonkadun ja Karjalankadun risteyksessä, tyhjillään olevan liikerakennuksen luona.

Koko tämän matkan aikana alkupisteestä viimeiselle rastille, rohkaisen sinua ikuistamaan mielestäsi kauniin valokuvan ympäristöstäsi, ja jakamaan sen someen tunnisteella #kohtipääsiäistä2021 ja merkitsemään siihen Iisalmen seurakunnan Facebook-sivun tai Instagram-profiilin

Pysäkki 2 »