violetteja kängänjälkiä valkoisella taustalla

Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailu

Seikkailun aikana kuultava kertomus vie matkalle ihmiskunnan alkusyihin, Jeesuksen merkitykseen ja pääsiäisen tapahtumien loppuhuipennukseen.

Mobiiliavusteinen kaupunkiseikkailu alkaa Iisalmen torilta ja kulkee 1,5 km pituisen matkan mobiilipysäkkien kautta Pyhän Ristin kirkon luo.  Jokaiselta pysäkiltä avautuu uusi palanen tarinaa, jota puhelimesta kuunnellen voi kulkea eteenpäin.

Kaupunkiseikkailu on vapaasti vaellettavissa koska tahansa pääsiäisen aikaan. Ensimmäinen pysäkki on Iisalmen torilla Kauppahallin ja linja-autoaseman välissä. Seikkailulle voi lähteä 13 vuotta täyttäneet ja aikuisen harkinnan mukaan myös tätä nuoremmat. Kaupunkiseikkailulla kuultavalle kertomukselle on antanut äänensä Marjatta Miettinen.

Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailulla tarvitaan älypuhelin mobiilidatayhteydellä ja kuulokkeet sekä säänmukaiset vaatteet. Seikkailun äänimaailma avautuu verkkosivuilta.

Kohti pääsiäistä voi kulkea myös kotona vai kuunnellen.

Aloita seikkailu tästä >>

Lasten kaupunkiseikkailu (1 km) n. 6—12-vuotiaille

Viitteellinen ikäsuositus on 6–12 vuotta. Aikuisen harkinnan mukaan seikkailulle voi lähteä myös alle 6-vuotiaat lapset. Kertomusta voi myös soveltaa lapsen iän mukaan. Puhelin ei ole välttämätön. Pysäkkien sisällöt voi myös tulostaa etukäteen tältä sivulta. Ensimmäinen pysäkki on Iisalmen torilla Kauppahallin ja linja-autoaseman välissä.

Voit tutustua Lasten kaupunkiseikkailun pysäkkien kertomusosioihin ja tulostaa tekstit tästä >>

Aloita seikkailu tästä >>

74100 Iisalmi

Nuoriso- ja rippikoulutyön pappi