Uutiset

Uutislistaukseen

Seurakuntaviikko alkaa perjantaina!

23.10.2017 09.06

Iisalmen seurakunnan seurakuntaviikko starttaa käyntiin tulevana perjantaina. Koko viikon ajan 27.10.–5.11. järjestetään ympäri kaupunkia huikeita tapahtumia koko perheelle.


Viikko alkaa perjantaina 27.10. Raatihuoneen Virsi- ja viini-illalla. Papin voit tavata arkena aamu- tai iltapäiväkahvilla Torikulmassa, ja kirkossa voit vierailla arkiaamuisin rauhoittumassa tai kuuntelemassa ihanaa urkumusiikkia. Viikon aikana on tarjolla myös erilaisia konsertteja.

Raamattupäivät, jumalanpalveluksia, 29.10. klo 17 alkava Tuomasmessu ja 2.11. klo 9.30 alkava Lastenkirkko kuuluvat myös viikon ohjelmistoon. Koko viikon ohjelma sekä tapahtumien tarkat ajankohdat ja paikat löytyy verkosta iisalmenseurakunta.fi/seurakuntaviikko

Uskon yö tulee taas Iisalmeen!

Tänä vuonna valtakunnallinen Uskon yö -tapahtuma järjestetään lauantaina 28.10. ja on osa viikon tapahtumia. Tapahtuma alkaa klo 16 Lippuniemen seurakuntakodilla Jippii-kuoron Ristin maa -kiertueella. Seurakuntaviikon aikana palvelu- ja vanhainkoteihin tehdään kuorovierailuja ja Lähetyskirpussa on alennuksia viikkoon liittyen.

Tervetuloa koko perheellä!

Lauantaina 28.10. lapsiperheille on luvassa oma Perheenpäivä -tapahtuma, jossa avotulella paistetaan rieskoja ja bratwurst-makkaraa. Luvassa on myös työpajoja, joissa reformaation aikakautta tuodaan esille elämysten kautta ja lapsille sopivalla tavalla.

Joko varasit paikan pakohuoneeseen?

Lutherin pakohuone on yksi viikon erikoisuuksista ja sinne tulee varata aika etukäteen verkosta. Pakohuone on historiallinen pakohuonepeli, jossa ryhmällä on noin 45 minuuttia aikaa ratkaista huoneessa olevat pulmat ja arvoitukset. Torikulmaan rakennetusta pakohuoneesta lisätietoa verkkosivuillamme.  

Tervetuloa ilmaiselle jauhelihakeitolle!

Seurakunta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä syömään ja seurustelemaan saman pöydän ääreen. Torstaina 2.11. klo 11–13 ja 15–17 järjestetään yhteisiä ruokailuhetkiä, jonne kaikki ovat tervetulleita ruokailemaan ja keskustelemaan yhdessä. Syödään yhdessä -tapahtumassa on tarjolla jauhelihakeittoa ja voit tulla nauttimaan sitä esimerkiksi lounastunnilla tai lasten kanssa hoitopäivän jälkeen. 

Lisätietoja, johtava lapsityönohjaaja Anu Naakka, 044 7335 225, anu.naakka@evl.fi ja nuorisotyönohjaaja Satu Krogerus, 044 7335 218, satu.krogerus@evl.fi